Kom in contact...

met een ervaren loopbaanbegeleider in Leeuwarden

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze loopbaanbegeleiders reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend persoonlijk loopbaanadvies

Ja, ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Haal het beste uit jezelf met loopbaanbegeleiding in Leeuwarden

Investeer in jouw carrière en bereik wat je wilt bereiken

Loopbaanbegeleiding Leeuwarden - Ontwikkel jezelf

Het gebeurt vaak dat iemand in een baan ‘rolt’, maar er dan na een tijdje achterkomt dat dit toch niet echt is wat men wil. Het is moeilijk om dit toe te geven. Maar pas als je erkent dat je niet meer op de juiste plek zit, is er verandering mogelijk. Veel te vaak blijven mensen hangen in een functie waar ze niet gelukkig van worden, omdat ze niet weten hoe ze hun situatie kunnen veranderen. Loopbaanbegeleiding in Leeuwarden is dan de oplossing. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Voordelen van loopbaanbegeleiding

Door jezelf en je loopbaan eens kritisch onder de loep te nemen, krijg je meer inzicht in wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en wat je echt wilt. Wanneer je dit samen met een loopbaanbegeleider in Leeuwarden doet, lijken oplossingen voor jouw specifieke situatie ineens stukken dichterbij. Loopbaanbegeleiding biedt de volgende voordelen:
  • Inzicht en ontwikkeling van je talenten en kwaliteiten
  • Meer plezier en zelfvertrouwen in je huidige baan
  • Gerichter zoeken naar een baan die bij je past
  • Leren overtuigend te solliciteren
  • Nieuwe kansen door persoonlijke ontwikkeling
  • Leren denken in mogelijkheden
Is loopbaanbegeleiding in Leeuwarden iets voor jou? Loopbaanbegeleiding richt zich op iedereen die ondersteuning nodig heeft bij de ontwikkeling van zijn of haar loopbaan. Het maakt daarbij niet uit of je aan het begin van je carrière staat of al enkele jaren actief bent op de arbeidsmarkt. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen je met jouw loopbaan

Loopbaanbegeleiding in Leeuwarden

Werkzaam in Leeuwarden en omgeving

Plaats: Leeuwarden
Straat: Oostersingel
Provincie: Friesland
Gemeente: Leeuwarden
Netnummer: 058
Wijken: Achter de hoven - Aldlan - Bilgaard - Blitsaerd - Camminghaburen - De Zuidlanden - Heechterp Schieringen - Hollanderwijk - Huizum - Indische Buurt - Leeuwarden Binnenstad - Nijlan - Oldegalileen/Bloemenbuurt - Oranjewijk - Schepenbuurt - Tjerk Hiddes Cambuursterhoek - Transvaalwijk - Valeriuskwartier - Vogelbuurt - Vosseparkwijk - Vrijheidswijk - Westeinde - Zuiderburen
Omliggende plaatsen: Goutum - Warga - Wirdum - Wartena - Wijtgaard - Lekkum - Snakkerburen - Hempens - Swichum - Warstiens - Teerns

Gelukkig worden met je werk en jezelf

Niet tevreden met je huidige carrière?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je van baan zou willen veranderen. Je huidige baan biedt geen uitdagingen of doorgroeimogelijkheden meer, je vindt dat je te weinig verdient, de werkdruk is te hoog, je kunt niet goed meer door één deur met je collega’s of je krijgt de kriebels van je leidinggevende. Wil je op zoek naar een vergelijkbare functie of wil je het roer helemaal omgooien en jezelf omscholen? Wanneer je eenmaal hebt besloten om van baan te veranderen kun je loopbaanbegeleiding in Leeuwarden inschakelen om te onderzoeken wat echt bij jou past.

Het loopbaanbegeleidingstraject

Een loopbaanbegeleidingstraject is geen standaard traject. Iedereen is namelijk anders. Een loopbaanbegeleider zal samen met jou, op basis van jouw wensen, een persoonlijk traject uitstippelen. Dit traject is opgebouwd uit een stukje zelfonderzoek, het verkennen van de arbeidsmarkt en gericht zoeken naar een gepaste baan. Elke fase van het traject gebeurt onder de professionele begeleiding van jouw loopbaanbegeleider in Leeuwarden.

Erkende en ervaren loopbaanbegeleider in Leeuwarden

Carrièrestap door loopbaanbegeleiding We bieden je de mogelijkheid om via ons netwerk snel een loopbaanbegeleider in Leeuwarden te vinden om vervolgens een vrijblijvend adviesgesprek mee in te plannen. We stellen je alleen voor aan ervaren loopbaanbegeleiders. Het is belangrijk dat je een ‘klik’ hebt met je loopbaanbegeleider omdat er veel persoonlijke zaken worden besproken. Daarom is een oriënterend gesprek voor aanvang van loopbaanbegeleiding belangrijk. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.
Vrijblijvend loopbaanadviesgesprek aanvragen