Investeer in jezelf...

met onze complete sollicitatietraining in Groningen

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze sollicitatietrainers reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en offertes

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Succesvol solliciteren met onze sollicitatietraining in Groningen

Onderscheidend en zelfverzekerd solliciteren

Sollicitatietraining Groningen

De zoektocht naar een baan wordt tegenwoordig steeds lastiger. Op sommige vacatures wordt zo vaak gereageerd dat het lastig is om eruit te springen. Wil jij op een positieve manier opvallen en een serieuze kans maken op die vacature bij je toekomstige werkgever? Investeer dan in het volgen van een sollicitatietraining. Een goede sollicitatietraining in Groningen vind je gemakkelijk via Loopbaanhulp.nl. Wij hebben een groot aanbod van coaches en trainers in Groningen die jou succesvol leren solliciteren. Wil je graag meer informatie ontvangen? Vul vrijblijvend ons contactformulier in. Je ontvangt dan binnen 24 uur reactie van ons.

Wat wordt er behandeld tijdens een sollicitatietraining?

Overweeg je een sollicitatietraining in Groningen te volgen? Na een sollicitatietraining ga je merken dat je zelfverzekerder bent en dat vergroot de kans op het vinden van een baan aanzienlijk. Alle stappen in het sollicitatieproces komen aan bod en er wordt antwoord gegeven op vragen, zoals hieronder beschreven:
  • Hoe onderscheid en profileer je jezelf in een CV en sollicitatiebrief?
  • Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief?
  • Hoe zorg je ervoor dat je wordt uitgenodigd voor een gesprek?
  • Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?
  • Wat is de kracht van netwerken?
Daarnaast wordt ingegaan op onderwerpen als jezelf presenteren of onzekerheid en faalangst. Ook krijg je inzicht in waar een bedrijf op let bij een CV en een sollicitatiebrief en wordt je eigen CV en brief onder de loep genomen door onze professionals.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zowel groeps- als individuele trainingen mogelijk

Sollicitatietraining Groningen

Werkzaam in Groningen en omgeving

Plaats: Groningen
Straat: Akerkhof
Provincie: Groningen
Gemeente: Groningen
Netnummer: 050
Wijken: Beijum - Binnenstad - Coendersborg - Corpus den Hoorn - Grunobuurt - De Held - Helpman - Herewegwijk - De Hoogte - Hoornse Meer - Kostverloren - Korrewegwijk - Laanhuizen - Selwerd - Lewenborg - Oosterparkwijk - De Wijert - Oosterpoortwijk - Oranjewijk - Paddepoel - Rivierenbuurt - Tuinwijk - Schildersbuurt - Ulgersmaborg - Vinkhuizen - Zeeheldenbuurt
Omliggende plaatsen: Dorkwerd - Engelbert - Hoogkerk - Leegkerk - Middelbert - Noorddijk - Noorderhoogebrug - Ruischerbrug

Met zelfvertrouwen en zonder zenuwen solliciteren

Solliciteren is een vak

Niet voor niets zien professionals solliciteren als een vak. Er zijn verschillende vaardigheden nodig om effectief te kunnen solliciteren. Je dient over een goede dosis zelfkennis en overtuigingskracht te beschikken om een potentiële werkgever te overtuigen van jouw kwaliteiten. Daarnaast komen er verschillende communicatieve vaardigheden kijken bij een sollicitatieprocedure. Bij het schrijven van een brief komen schriftelijke vaardigheden goed van pas. En met de juiste mondelinge vaardigheden zorg je er tijdens een sollicitatiegesprek voor dat je opvalt en de juiste antwoorden geeft. Tijdens een sollicitatietraining in Groningen leer je alle nodige vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen.

CV, sollicitatiebrief, sollicitatiegesprek en meer...

In de meeste gevallen gaat het vinden van een baan gepaard met een uitgebreide sollicitatieprocedure. Je dient een aantal stappen te doorlopen, voordat je echt op de juiste plek zit. Denk aan het zoeken naar vacatures, het schrijven van een sollicitatiebrief, het updaten van je CV en het voeren van een of soms zelfs meerdere sollicitatiegesprekken. Een sollicitatietraining geeft je handvaten voor iedere stap in deze procedure. Je leert de arbeidsmarkt in kaart te brengen, een goede en onderscheidende CV op te stellen, jezelf te presenteren in een sollicitatiebrief en een sollicitatiegesprek te voeren. Er komt vaak meer kijken bij een sollicitatieproces dan je van tevoren misschien denkt. Met een sollicitatietraining in Groningen vergroot je de kans op het vinden van een baan aanzienlijk. Daarnaast investeer je in jouw persoonlijke ontwikkeling waar je de rest van je loopbaan gegarandeerd profijt van hebt.

Offerte voor een sollicitatietraining in Groningen

Zet de eerste stap naar het vinden en bemachtigen van je droombaan. Vul geheel vrijblijvend en ons contactformulier in. Omschrijf zo duidelijk mogelijk je situatie en ontvang informatie en een offerte op maat voor een sollicitatietraining in Groningen of omgeving.

Wat anderen over ons zeggen

Na 22 jaar voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt kwam daar, door een reorganisatie, een einde aan. Solliciteren was voor mij nieuw, maar door de persoonlijke sollicitatietraining zijn er letterlijk deuren voor mij geopend.

M. Vegter - Groningen
Beoordeling: 8,5
Simpelweg de beste investering die ik in mijn carrière heb gedaan. Complimenten aan de trainers/coaches.

R. Meijering - Groningen
Beoordeling: 8,0
Na de persoonlijke sollicitatietraining heb ik vier sollicitatiegesprekken gehad en die verliepen erg goed. Een baan aangeboden gekregen waar ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Ik kan alle werkzoekenden Loopbaanhulp.nl aanraden. Nogmaals dank voor jullie service en praktische training.

F.H. Stoppels - Groningen
Beoordeling: 9,0
De sollicitatietraining was doelgericht en erg nuttig door de praktische tips. Alle aspecten van het sollicitatieproces werden behandeld. Van het opstellen van een goede CV tot het gebruik van LinkedIn. Bedankt voor alles!

Anoniem - Groningen
Beoordeling: 8,0
Ja, ik wil meer informatie ontvangen