Investeer in jezelf...

met onze complete sollicitatietraining in Maastricht

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze sollicitatietrainers reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en offertes

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Succesvol solliciteren met onze sollicitatietraining in Maastricht

Onderscheidend en zelfverzekerd solliciteren

Sollicitatietraining in Maastricht volgen

Wil jij graag leren om overtuigend en zelfverzekerd te solliciteren? Kies dan voor succesvol solliciteren met een sollicitatietraining in Maastricht. In de huidige tijd is het belangrijk om op een positieve manier op te vallen tussen alle andere sollicitanten op de arbeidsmarkt. Jezelf onderscheidend presenteren is daarbij essentieel. Onze sollicitatietrainers helpen je om gegarandeerd succesvoller te solliciteren.

De onderdelen van een sollicitatietraining

In onze sollicitatietraining in Maastricht worden alle aspecten voor een succesvolle sollicitatie behandeld. Je leert de fijne kneepjes van het solliciteren van onze ervaren trainers. Volgens onze klanten de beste investering die je kunt doen voor jouw carrière. Zo leren we je o.a. de volgende zaken:
  • Een goede sollicitatiebrief te schrijven;
  • Jouw CV aantrekkelijk en onderscheidend te maken;
  • Jezelf te onderscheid profileren;
  • Hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek;
  • Op een overtuigende manier een sollicitatiegesprek te voeren;
  • Leren om te gaan met faalangst of onzekerheid.
Omdat iedereen uniek is bieden we onze sollicitatietraining in Maastricht zowel individueel als in groepsverband aan. Een groepstraining is meestal tot acht deelnemers zodat we iedereen wel persoonlijke aandacht kunnen schenken. Na de sollicitatietraining ben je klaar om met praktische tips gericht de arbeidsmarkt op te gaan zodat jij snel de baan bemachtigd die bij jou past. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Zowel groeps- als individuele trainingen mogelijk

Sollicitatietraining Maastricht

Werkzaam in Maastricht en omgeving

Plaats: Maastricht
Straat: Ponjaardruwe
Provincie: Limburg
Gemeente: Maastricht
Netnummer: 043
Wijken: Binnenstad - Jekerkwartier - Kommelkwartier - Statenkwartier - Boschstraatkwartier - Sint Maartenspoort - Wijck Ceramique - Villapark - Jekerdal - Biesland - Campagne - Wolder - Sint Pieter - Brusselsepoort - Mariaberg - Belfort - Pottenberg - Malpertuis - Caberg - Oud Caberg - Malberg - Dousberg Hazendans - Daalhof - Boschpoort - Bosscherveld - Frontenkwartier - Belvedere - Lanakerveld - Beatrixhaven - Borgharen - Itteren - Meerssenhoven - Wijckerpoort - Wittevrouwenveld - Nazareth - Limmel - Amby - Randwyck - Heugem - Heugemerveld - Scharn - Heer - De Heeg - Vroendaal
Omliggende plaatsen: Bunde - Meerssen - Gronsveld - Cadier en Keer - Berg - Bemelen - Rijckholt - Margraten - Weert - Sint-Geertruid - Mheer - Noorbeek

Met zelfvertrouwen en zonder zenuwen solliciteren

Wanneer is sollicitatietraining nuttig?

Of je nou net begonnen bent met solliciterenof al langer solliciteert, maar zonder succes: een sollicitatietraining in Maastricht is een waardevolle investering voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Misschien weet je precies wat je wilt, stuurt een aantal brieven per week, maar word je nooit uitgenodigd? In een sollicitatietraining leer je jezelf te onderscheiden en te profileren en ontdek je alle do’s and don’ts. Gun jezelf meer zelfvertrouwen en zorg ervoor dat jij een serieuze kans maakt op de arbeidsmarkt. Je leert je sterke punten en je motivatie te uiten, zowel schriftelijk als mondeling. Nog niet overtuigd? Lees de klantervaringen op deze pagina.

Succesvol solliciteren met een sollicitatietraining

In de meeste gevallen gaat het vinden van een baan gepaard met een uitgebreide sollicitatieprocedure. Je dient een aantal stappen te doorlopen, voordat je echt op de juiste plek zit. Denk aan het zoeken naar vacatures, het schrijven van een sollicitatiebrief, het updaten van je CV en het voeren van een of soms zelfs meerdere sollicitatiegesprekken. Een sollicitatietraining geeft je handvaten voor iedere stap in deze procedure. Je leert de arbeidsmarkt in kaart te brengen, een goede en onderscheidende CV op te stellen, jezelf te presenteren in een sollicitatiebrief en een sollicitatiegesprek te voeren. Er komt vaak meer kijken bij een sollicitatieproces dan je van tevoren misschien denkt. Met een sollicitatietraining in Maastricht vergroot je de kans op het vinden van een baan aanzienlijk. Daarnaast investeer je in jouw persoonlijke ontwikkeling waar je de rest van je loopbaan gegarandeerd profijt van hebt.

Vrijblijvende offerte voor een training in Maastricht

Benieuwd naar de kosten voor een sollicitatietraining in Maastricht? Vul vrijblijvend en gratis ons contactformulier in. Je ontvang informatie en prijzen over de training van trainingsbureaus in jouw regio.

Wat anderen over ons zeggen

Na 22 jaar voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt kwam daar, door een reorganisatie, een einde aan. Solliciteren was voor mij nieuw, maar door de persoonlijke sollicitatietraining zijn er letterlijk deuren voor mij geopend.

M. Vegter - Maastricht
Beoordeling: 8,5
Simpelweg de beste investering die ik in mijn carrière heb gedaan. Complimenten aan de trainers/coaches.

R. Meijering - Maastricht
Beoordeling: 8,0
Na de persoonlijke sollicitatietraining heb ik vier sollicitatiegesprekken gehad en die verliepen erg goed. Een baan aangeboden gekregen waar ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Ik kan alle werkzoekenden Loopbaanhulp.nl aanraden. Nogmaals dank voor jullie service en praktische training.

F.H. Stoppels - Maastricht
Beoordeling: 9,0
De sollicitatietraining heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd waardoor ik nu een prachtige en uitdagende nieuwe baan heb.

P. Smits - Maastricht
Beoordeling: 9,5
Ja, ik wil meer informatie ontvangen