Investeer in jezelf...

met onze complete sollicitatietraining in Schiedam

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze sollicitatietrainers reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en offertes

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Succesvol solliciteren met onze sollicitatietraining in Schiedam

Onderscheidend en zelfverzekerd solliciteren

Sollicitatietraining Schiedam

Of je nou al maanden op zoek bent naar een baan of dat je zoektocht nog maar net is begonnen; met een sollicitatietrainingin Schiedam verhoog je de kans op het vinden en bemachtigen van je droombaan. Misschien is het tijd om je CV een boost te geven of je motivatiebrief flink aan te passen; met een sollicitatietraining leer je jezelf op de juiste manier te presenteren. Via Loopbaanhulp.nl vind je snel en gemakkelijk een professional in Schiedam die jou verder helpt. Wij bieden zowel persoonlijke als collectieve trainingen aan. Geef je persoonlijke voorkeur aan in de aanvraag.

Wat leer je bij een sollicitatietraining?

Een sollicitatietraining kan erg breed zijn. Bedenk daarom voor jezelf goed wat jij graag wilt bereiken met de sollicitatietraining in Schiedam. De belangrijkste onderdelen van een sollicitatietraining zijn:
  • Een goede sollicitatiebrief te schrijven;
  • Jouw CV aantrekkelijk en onderscheidend te maken;
  • Jezelf te onderscheiden en te profileren in een sollicitatiegesprek;
  • Je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek;
  • Effectief een sollicitatiegesprek te voeren;
  • Leren om te gaan met faalangst of onzekerheid.
Daarnaast wordt je huidige CV en brief tijdens een sollicitatietraining vaak beoordeeld door een professional, waardoor je precies weet wat je kunt verbeteren en welke zaken je zo kunt laten staan. Belangrijk aspect daarbij is dat je jouw CV afstemt op de vacature waar je voor gaat solliciteren. Uiteraard adviseren en begeleiden onze professionals je hierin. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies waar recruiters op letten.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Sollicitatietraining Schiedam

Werkzaam in Schiedam en omgeving

Plaats: Schiedam
Straat: Strijensestraat
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Schiedam
Netnummer: 010
Wijken: Centrum - Schiedam Oost - Tussen havens en grachten - Schiedam West - Schiedam Zuid - Nieuw Mathenesse - Nieuwland - Kethel Bijdorp Groenoord - Industriegebied te noorden van Rijksweg - Landbouwgebied Woudhoek Spaland
Omliggende plaatsen: Kerkbuurt - Windas

Met zelfvertrouwen en zonder zenuwen solliciteren

Zelfverzekerder na een sollicitatietraining

Heb je moeite om een goede sollicitatiebrief te schrijven? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de opmaak van jouw CV? Heb je last van zenuwen tijdens een sollicitatiegesprek? Klap je dicht bij onverwachte vragen en vind je het lastig jezelf onderscheidend en zelfverzekerd te presenteren? Herken jij jezelf hierin en zou je hier graag verandering in willen aanbrengen? Dat kan door een sollicitatietraining in Schiedam te volgen bij onze ervaren professionals. Met een sollicitatietraining leer je met zelfvertrouwen te solliciteren. Je leert je sterke punten krachtiger te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, en je krijgt inzicht in hoe jij je motivatie kunt verwoorden. Met een grotere dosis zelfverzekerdheid vergroot je de kans op het bemachtigen van de baan die je zo graag wilt.

Kosten voor een sollicitatietraining in Schiedam

Ben je benieuwd wat een sollicitatietraining kost? Bij Loopbaanhulp.nl vraag je snel, gemakkelijk en gratis de kosten op van een of meerdere trainingsbureaus in Schiedam en omgeving. Vul ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend informatie en offertes in je mailbox.

Wat anderen over ons zeggen

Na 22 jaar voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt kwam daar, door een reorganisatie, een einde aan. Solliciteren was voor mij nieuw, maar door de persoonlijke sollicitatietraining zijn er letterlijk deuren voor mij geopend.

M. Vegter - Schiedam
Beoordeling: 8,5
Na de persoonlijke sollicitatietraining heb ik vier sollicitatiegesprekken gehad en die verliepen erg goed. Een baan aangeboden gekregen waar ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Ik kan alle werkzoekenden Loopbaanhulp.nl aanraden. Nogmaals dank voor jullie service en praktische training.

F.H. Stoppels - Schiedam
Beoordeling: 9,0
Ja, ik wil meer informatie ontvangen