Studiekeuzeadvies nodig?

Ervaren studiekeuzeadviseurs in Hilversum

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze studiekeuzeadviseurs reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en offertes

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Een bewuste studiekeuze met studiekeuzeadvies in Hilversum

Persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste studie voor jouw loopbaan

Studiekeuzeadvies in Hilversum

Je piekert al een hele tijd over welke vervolgstudie bij jou past. Het kiezen van een studie is een lastige opgave. We hebben goed nieuws voor je. Hoewel je zelf deze keuze moet maken, kun je hier wel advies aanvragen van de beste studiekeuzeadviseurs in Hilversum. Zij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen bij het maken van de juiste studiekeuze. Doe hier je voordeel mee, zodat je straks op de juiste plek zit!

Wat houdt studiekeuzeadvies in?

Wanneer je een beroep doet op een studiekeuzeadviseur in Hilversum, zal deze naar jouw persoonlijke situatie kijken en een individueel studiekeuzetraject opzetten. Voor de een zijn dit enkel wat adviesgesprekken, terwijl de ander behoefte heeft aan een uitgebreid traject met interessetesten, uiteenlopende opdrachten, coaching en workshops. Een studiekeuzetraject kan uit de volgende onderdelen bestaan:
  • Zelfkennistesten, interessetesten en beroepstesten
  • Advies- en coachingsgesprekken
  • Verhogen van je zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Volgen van workshops en meeloopdagen
  • Onderzoek naar geschikte opleidingen
De bij ons aangesloten studiekeuzeadviseurs in Hilversum hebben jarenlange ervaring met studiekeuzeadvies, die graag voor je klaarstaan met hun expertise en ervaring. Daarnaast hebben ze oog voor het individu en kunnen je daarom optimaal begeleiden. Je staat er nu niet meer alleen voor en kunt gemakkelijker op een gegronde manier jouw ideale studie kiezen. Neem hier contact op voor meer informatie.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vragen? Onze studiekeuzeadviseurs staan voor je klaar

Studiekeuzeadviseurs Hilversum

Werkzaam in Hilversum en omgeving

Plaats: Hilversum
Straat: Diamantstraat
Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Hilversum
Netnummer: 035
Wijken: Centrum - Noordwestelijke villawijk - Zuidelijke stadswijk - Zuidoostelijke villawijk - Oude wijk over 't spoor - Nieuwe wijk over 't spoort - Landelijk gebied - Hilversumse Meent
Omliggende plaatsen: Hilversumse Meent - Egelshoek - Kerkelanden - Nieuw-Loosdrecht

Een studie kiezen die écht bij jouw kwaliteiten en talenten past

‘Deze studie lijkt me wel leuk’

Een studie kan je ‘leuk’ lijken, maar past het ook echt bij jou? Dat is een belangrijke vraag waar veel nieuwe studenten het antwoord niet op hebben. Vaak moet je op jonge leeftijd een keuze maken, terwijl je nog niet helemaal helder hebt waar jouw kwaliteiten exact liggen en welke beroepen en opleidingen daarbij passen. Een studiekeuzeadviseur in Hilversum kan je helpen om dit voor jezelf uit te pluizen. Daarna kun je gerichter op zoek gaan naar de juiste studie en zal je argument om een bepaalde studie te kiezen verder reiken dan alleen maar ‘omdat het me leuk lijkt’.

Inschakelen van studiekeuzeadviseur in Hilversum

Ondertussen hebben al veel mensen met succes een beroep gedaan op professioneel studiekeuzeadvies in Hilversum. Je kunt hier kosteloos en vrijblijvend offertes aanvragen van verschillende studiekeuzeadviseurs in jouw regio. Dankzij deze service vind je gemakkelijk een studiekeuzebegeleider die bij jou past. Hoe beter de klik met jouw adviseur, hoe groter de kans dat hij of zij je perfect op weg kan helpen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding met aandacht voor jouw specifieke wensen en behoeften.

Voor al je vragen over studiekeuze!

Welke studierichting past bij mij? Welke beroepen kan ik straks gaan uitoefenen als ik voor een bepaalde studierichting kies? Welk beroepen bieden goede kansen op een baan? Binnen welke beroepen komen mijn talenten en passies het beste tot hun recht? Bij onze studiekeuzeadviseurs in Hilversum ben je aan het juiste adres voor al je vragen over studiekeuze. Vraag hier meteen gratis en vrijblijvend offertes aan!

Ervaringen met studiekeuzeadvies

Na mijn HAVO heb ik de keuze gemaakt om MBO te gaan doen. Dit bleek al snel de verkeerde keuze en ben daardoor op zoek gegaan naar een studiekeuzeadviseur. Door de inzichten die ik daar kreeg heb ik een passende HBO studie gevonden waar ik met veel plezier studeer. Ik heb nu een doelstelling en weet welk beroep ik ga uitoefenen.

G.J. Meijering - Hilversum
Beoordeling: 8,5
Veel open dagen en carrièrebeurzen bezocht. Toch heb ik daar niet gevonden wat ik zocht, want door de vele studies zag ik door het bomen het bos niet meer. Via Loopbaanhulp.nl kwam ik in contact met een studiekeuzeadviseur in Hilversum. De persoonlijke en betrokken begeleiding vond ik zeer prettig en volg nu met veel plezier de studie Facility Management.

P. Stuining - Hilversum
Beoordeling: 9,0
Ik ben 2 keer gestopt met een studie. Dankzij jullie nu een studie gevonden die echt bij mij past. Hartelijk dank!

J. Bosveld - Hilversum
Beoordeling: 8,0
Contact met een studiekeuzeadviseur