Studiekeuzeadvies nodig?

Ervaren studiekeuzeadviseurs in Nijmegen

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze studiekeuzeadviseurs reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en offertes

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Een bewuste studiekeuze met studiekeuzeadvies in Nijmegen

Persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste studie voor jouw loopbaan

Studiekeuzeadvies in Nijmegen

Ineens sta je voor die lastige keuze: Welke studie moet ik kiezen? Natuurlijk wist je wel dat deze keuze eraan zat te komen, maar het leek allemaal nog zo ver weg. Nu is het zover, maar je weet eigenlijk nog steeds niet welke studie je moet kiezen. De studiekeuze blijkt voor veel mensen een lastige keuze, vooral omdat het zo’n belangrijke keuze is. Gelukkig kun je hier een beroep doen op professioneel studiekeuzeadvies in Nijmegen.

Wat kan een studiekeuzeadviseur voor je betekenen?

We brengen je hier graag in contact met de beste studiekeuzeadviseurs in jouw regio. Deze professionals hebben zich gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren die moeite hebben met het kiezen van een studie. Wat kan een studiekeuzeadviseur in Nijmegen voor jou doen? Dagelijks helpen we studenten met:
  • Meer zelfinzicht creëren (waar liggen jouw interesses?)
  • Het opzetten van een studiekeuzetraject
  • Het voeren van persoonlijke adviesgesprekken
  • Coachingsgesprekken, workshops en opdrachten
  • Het opnieuw kiezen na een verkeerde studiekeuze
Het kan prettig zijn om hulp te krijgen van een studiekeuzeadviseur, die anders dan familie of vrienden op een objectieve manier jouw situatie onder de loep neemt. Een studiekeuzeadviseur in Nijmegen helpt je om jouw gedachten op een rij te krijgen, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en de kans groter is dat je de juiste studie kiest.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vragen? Onze studiekeuzeadviseurs staan voor je klaar

Studiekeuzeadviseurs Nijmegen

Werkzaam in Nijmegen en omgeving

Plaats: Nijmegen
Straat: Dunklerstraat
Provincie: Gelderland
Gemeente: Nijmegen
Netnummer: 024
Wijken: Nijmegen Centrum - Nijmegen Oost - Nijmegen Oud West - Nijmegen Nieuw West - Nijmegen Midden - Nijmegen Zuid - Dukenburg - Lindenholt - Nijmegen Noord
Omliggende plaatsen: Lent - Ressen - Ubbergen - Berg en Dal

Een studie kiezen die écht bij jouw kwaliteiten en talenten past

Studiekeuzeadvies op maat

Wanneer deze belangrijke keuze eraan zit te komen, wordt er in het onderwijs veel aandacht besteed aan je studiekeuze. Er komt ontzettend veel informatie op je af, vaak zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De mogelijkheden zijn zo talrijk, dat het niet verwonderlijk is dat het maken van de juiste studiekeuze voor veel mensen zo moeilijk is. Een studiekeuzeadviseur in Nijmegen begeleidt je in het afbakenen van jouw interessegebieden en het ontdekken van welke mogelijkheden hierin liggen voor jou. Kortom; je kunt rekenen op studiekeuzeadvies op maat.

Een studiekeuzeadviseur die jou begrijpt

Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij je studiekeuzeadviseur, daarom bieden we je via deze website de mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen van meerdere professionals in studiekeuzeadvies in Nijmegen. Zo kun je niet alleen vergelijken op prijs, maar kun je eveneens een goede inschatting maken van welke studiekeuzeadviseur bij jou past. Deze service is geheel vrijblijvend. Vraag een kennismakingsgesprek aan, zodat je helemaal een goede indruk krijgt van of deze adviseur jouw adequaat kan helpen bij het maken van jouw studiekeuze!

De beste voorbereiding op jouw studiekeuze

Het kiezen van de juiste studie is niet iets wat je met een korreltje zout neemt. Door je goed voor te bereiden op deze keuze met de hulp van een studiekeuzeadviseur, zul je sneller je weg vinden. Dat scheelt een hoop frustratie, teleurstellingen, tijd én geld. Doe hier meteen een beroep op onze offerteservice en ontvang binnen 24 uur offertes van meerdere studiekeuzeadviseurs in Nijmegen.

Ervaringen met studiekeuzeadvies

Na mijn HAVO heb ik de keuze gemaakt om MBO te gaan doen. Dit bleek al snel de verkeerde keuze en ben daardoor op zoek gegaan naar een studiekeuzeadviseur. Door de inzichten die ik daar kreeg heb ik een passende HBO studie gevonden waar ik met veel plezier studeer. Ik heb nu een doelstelling en weet welk beroep ik ga uitoefenen.

G.J. Meijering - Nijmegen
Beoordeling: 8,5
Veel open dagen en carrièrebeurzen bezocht. Toch heb ik daar niet gevonden wat ik zocht, want door de vele studies zag ik door het bomen het bos niet meer. Via Loopbaanhulp.nl kwam ik in contact met een studiekeuzeadviseur in Nijmegen. De persoonlijke en betrokken begeleiding vond ik zeer prettig en volg nu met veel plezier de studie Facility Management.

P. Stuining - Nijmegen
Beoordeling: 9,0
Studiekeuzeadvies kan ik iedereen aanraden! Ik werd begrepen en weet nu welke studie bij mij past.

V. Menninga - Nijmegen
Beoordeling: 8,0
Contact met een studiekeuzeadviseur