Studiekeuzeadvies nodig?

Ervaren studiekeuzeadviseurs in Spijkenisse

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze studiekeuzeadviseurs reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en offertes

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Een bewuste studiekeuze met studiekeuzeadvies in Spijkenisse

Persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste studie voor jouw loopbaan

Studiekeuzeadvies in Spijkenisse

Het kiezen van een studie kan heel wat twijfels en onrust bij je oproepen. Dat is heel normaal, want je beseft maar al te goed dat het een hele belangrijke keuze is. Investeer daarom voldoende tijd en energie in het onderzoeken van welke studie het beste bij je past. Lukt het niet om er zelf uit te komen en blijf je twijfelen? Doe dan hier een beroep op een van onze studiekeuzeadviseurs in Spijkenisse.

Studiekeuze is een dynamisch proces

Je neemt wat foldertjes en brochures door en bezoekt enkele websites en je keuze is gemaakt? Dat gaat niet op voor het kiezen van een studie, dat is namelijk een dynamisch proces vol wikken en wegen, maar ook vol onderzoek en eropuit gaan. Het is heel belangrijk dat je jezelf goed kent en dat je weet wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens moet je deze twee ook nog eens goed op elkaar afstemmen. Niet zo vreemd dat veel mensen wel een studiekeuzeadviseur kunnen gebruiken. Onze studiekeuzeadviseurs in Spijkenisse begeleiden je o.a. met:
  • Meer inzicht verkrijgen in je eigen persoonlijkheid
  • Het onderzoeken van jouw kwaliteiten en talenten
  • In kaart brengen van jouw interesses en passies
  • Het voeren van adviesgesprekken
  • Het uitvoeren van studie- en beroepstesten
  • Een volledig studiekeuzetraject
Interesse in de hulp van een professionele en ervaren studiekeuzeadviseur? Dan kunnen we je hier beslist verder helpen. We brengen je hier graag direct online in contact met de beste studiekeuze deskundige in jouw regio.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vragen? Onze studiekeuzeadviseurs staan voor je klaar

Studiekeuzeadviseurs Spijkenisse

Werkzaam in Spijkenisse en omgeving

Plaats: Spijkenisse
Straat: Dennenstraat
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Nissewaard
Netnummer: 0181
Wijken: Centrum - Schiekamp - Maaswijk - Sterrenkwartier - Groenewoud en Gildenwijk - Waterland - De Hoek - Akkers Vriesland Vogelenzang - Schenkel en De Elementen - Hekelingen en buitengebied
Omliggende plaatsen: Abbenbroek - Hekelingen - Oudenhoorn - Simonshaven - Zuidland

Een studie kiezen die écht bij jouw kwaliteiten en talenten past

Waarom is studiekeuze zo moeilijk?

Studiekeuze is vooral erg moeilijk, omdat je jezelf door en door moet kennen. Is dit wat ik echt leuk vind? Vind ik dit beroep over 5 jaar of over 10 jaar nog steeds leuk? Dan is er ook nog de vraag of jouw eventuele toekomstige job wel goede toekomstperspectieven biedt, etc. Bij het kiezen van een studie kunnen er zoveel gedachten door je hoofd spoken, dat het moeilijk is om hierin orde te brengen. Een studiekeuzeadviseur in Spijkenisse helpt je om hier structuur in te brengen met behulp van testen, coaching en adviesgesprekken. Met studiekeuzeadvies weloverwogen beslissing.

Studiekeuzeadvies voor nu en later

Het is belangrijk dat je beseft dat je moet kiezen, zodat je actie onderneemt om tot een goede keuze te komen. Besef ook dat alleen jij deze keuze kunt maken. Een studiekeuzeadviseur in Spijkenisse zal je nooit dwingen om een bepaalde studie te kiezen, hij of zij zal je hierin begeleiden door je handvaten te geven om jezelf en jouw mogelijkheden beter te leren kennen. Door nu tijd en energie te steken in een goede studiekeuze, zal je dit later terugverdienen. De kans dat je verkeerd kiest, een opleiding niet afmaakt en weer opnieuw moet beginnen is hierdoor kleiner.

Vind hier jouw studiekeuzeadviseur in Spijkenisse

Vind eenvoudig een geschikte studiekeuzeadviseur in Spijkenisse door hier gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen van studiekeuzeadviseurs in jouw regio. Je krijgt de offertes binnen 24 uur toegestuurd. Vergelijk op prijs, service en kwaliteit en kies de adviseur die je het meeste aanspreekt!

Ervaringen met studiekeuzeadvies

Na het behalen van mijn VWO diploma wist ik niet welke vervolgstudie ik wilde gaan volgen. De laagdrempelige en persoonlijke coaching van mijn studiekeuzeadviseur heeft mij erg geholpen. Ik kan studiekeuzeadvies voor alle twijfelde studenten aanraden.

M. Deen - Spijkenisse
Beoordeling: 8,5
Veel open dagen en carrièrebeurzen bezocht. Toch heb ik daar niet gevonden wat ik zocht, want door de vele studies zag ik door het bomen het bos niet meer. Via Loopbaanhulp.nl kwam ik in contact met een studiekeuzeadviseur in Spijkenisse. De persoonlijke en betrokken begeleiding vond ik zeer prettig en volg nu met veel plezier de studie Facility Management.

P. Stuining - Spijkenisse
Beoordeling: 9,0
Ik ben 2 keer gestopt met een studie. Dankzij jullie nu een studie gevonden die echt bij mij past. Hartelijk dank!

J. Bosveld - Spijkenisse
Beoordeling: 8,0
Contact met een studiekeuzeadviseur