Dit is waarom het belangrijk is om bereikbaar te zijn tijdens je sollicitatieprocedure

Het is bijna zo ver. Je hebt bijna je sollicitatiegesprek. Je vindt het erg spannend en hoopt dat het gesprek goed verloopt. Hierom ben je goed voorbereid en heb je een lijstje opgesteld met mogelijke vragen die je kunt verwachten tijdens het gesprek. Onverwachts word je een aantal dagen van te voren gebeld, dan moet je natuurlijk wel bereikbaar zijn. Juist als je iets belangrijks hebt is het belangrijk dat je altijd en overal bereikbaar bent. Gelukkig is zorgen dat je overal en altijd bereikbaar bent is tegenwoordig goed mogelijk. Misschien vind je dit niet fijn of heb je niet veel verstand van je telefoon en bereikbaarheid, maar het is wel belangrijk dat je belangrijk bent tijdens een sollicitatieprocedure of een andere belangrijke afspraak. Een aantal simpele tips die je op zal kunnen volgen zodat je overal en altijd bereikbaar bent zijn handig om even door te nemen.

De tips

De eerste tip is heel makkelijk. Het is namelijk belangrijk dat je als je bereikbaar moet zijn je een volle telefoon bij je hebt, waar je ook maar heen gaat. Het is belangrijk dat je telefoon opgeladen is. Ook kun je ervoor kiezen een powerbank bij je te dragen. Als het dan toch zover komt dat je telefoon bijna leeg is, kun je het met een powerbank altijd opladen. Naast een volle telefoon is het belangrijk dat je telefoon geluid aanstaat. Kortom, de tweede tip is zorg dat je telefoon en je geluid aan staan. Dit is gemakkelijk in te stellen door middel van de geluidsknop. Ook is het belangrijk dat je nog saldo op je simkaart of tegoed op je abonnement hebt. Dan ben je altijd bereikbaar.

Wat te doen zonder abonnement

Als je nog geen abonnement hebt, kun je een abonnement afsluiten of je kunt er voor kiezen om een herlaadkaart bij prepaidsimkaarten.be te kopen. Dit is erg makkelijk en dit kan erg goedkoop zijn. Een ander voordeel van een prepaid simkaart is dat je het saldo kunt verhogen. Dit kan door naar een winkel te gaan waar ze dit doen, maar dit kan tegenwoordig ook via het internet. Super handig als je snel het saldo van de herlaadbare simkaart wilt verhogen. Naast het zelf bepalen van de prijs en snel saldo verhogen zijn er nog een aantal andere voordelen van herlaadbare simkaarten. Een ander voordeel van een herlaadbare simkaart is dat je alleen betaald voor wat je gebruikt. Stel je hebt een saldo van vijf euro op de kaart staan. Dan kun je zelf bepalen waar je de vijf euro aan opmaakt. Het is dus niet zo dat je bijvoorbeeld twee euro uitgeeft aan sms’en terwijl je nooit een sms verzend. Tot slot is het zo dat je niet over het abonnement heen kunt gaan. Zo voorkom je dat je over het abonnement gaat en dat je aan het einde van de maand onverwachts een hoge rekening hebt die voldaan moet worden. ks gepland hebt staan. Na het ontvangen telefoontje is de datum van het desbetreffende sollicitatiegesprek gewijzigd naar de aantal dagen later.

Plaats jouw aanvraag

Vergelijk gratis loopbaancoaches in jouw regio

Binnen 24 uur offertes. Vergelijk en kies de beste coach.
Plaats jouw aanvraag