Studiekeuzeadvies nodig?

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze studiekeuzeadviseurs reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en advies

Ja, ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Maak de juiste studiekeuze

Welke studie ga ik kiezen? Voor veel mensen is dit geen gemakkelijke vraag. Dat komt omdat je keuze zeer bepalend is voor je toekomst. Bovendien zijn de studies waaruit je kunt kiezen zeer talrijk. Het is dus helemaal niet vreemd als je twijfels hebt. Het is ook geen gek idee om bij twijfels over je studiekeuze een professionele loopbaancoach in te schakelen. De kans dat je de juiste studiekeuze maakt, wordt hierdoor stukken groter!

Studiekeuzeadviseur bij studiekeuze

De mogelijkheden op het gebied van opleidingen zijn enorm. Aan de ene kant is dat natuurlijk zeer positief maar toch zien we dat veel mensen hierdoor juist moeite hebben met het maken van de juiste keuze. Daarom hebben we bij Loopbaanhulp.nl een landelijk netwerk opgebouwd met deskundige en ervaren studiekeuzeadviseur. Zo is er altijd een adviseur in jouw regio beschikbaar.

Studiekeuze met oog op de toekomst

Een studiekeuzeadviseur daagt je middels een goed gesprek en scherpe vragen uit tot nadenken over je toekomst. Doordat je adviseur veel ervaring heeft in zijn vakgebied, zal hij/zij je op een trefzekere wijze kunnen helpen om meer inzicht te verwerven in jouw wensen, talenten en kwaliteiten. Een studiekeuzeadviseur volgt daarnaast op de voet de actuele ontwikkelingen op het gebied van studies en carrièrekansen en kan je daarom ook uitstekend adviseren over de vooruitzichten op een baan bij het kiezen van een bepaalde opleiding.

Voordelen van een studiekeuzeadviseur:

  • Meer inzicht in jezelf
  • Meer plezier in je studie
  • Effectiever studietraject
  • Meer zelfvertrouwen tijdens je studie
  • Voorkomen van hogere kosten door verkeerde studiekeuze

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Wil je graag meer weten over wat een studiekeuzeadviseur voor je kan betekenen bij het kiezen van je studierichting? Neem dan contact met ons op. Adviseurs in jouw regio sturen een gratis offerte en aan de hand daarvan kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

We wensen je alvast veel succes met het kiezen van een studie die bij je past!

Neem contact op

Informatie aanvragen over studiekeuzeadvies?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op