Het verhaal achter Loopbaanhulp.nl

Het online platform Loopbaanhulp.nl is een dienstverlening die vanuit Internet Perfect (KvK: 55366325 ) en Offerti B.V. (KvK: 50196049) gefaciliteerd wordt. Wij zijn in 2014 gestart met Loopbaanhulp.nl en hebben inmiddels duizenden aanvragen, naar alle tevredenheid, gekoppeld aan coaches en trainers in Nederland. Momenteel zijn er meer dan 400 loopbaancoaches bij ons netwerk aangesloten die keurmerken mogen uitdragen zoals:

Keurmerken Loopbaancoaching

Wat doen we?

Wij bieden, samen met onze loopbaancoaches en trainers, hulp bij alle loopbaanvraagstukken. In heel Nederland hebben we ervaren loopbaancoaches beschikbaar die je direct kunnen helpen bij o.a. persoonlijk loopbaanadvies, sollicitatietrainingen, outplacement, re-integratie, burn-out coaching, studie- en beroepskeuzeadvies. Plaats vrijblijvend jouw aanvraag, ontvang binnen 24 uur reacties en offertes van coaches, vergelijk en kies de loopbaancoach die het beste bij jou past.

Waarom?

De arbeidsmarkt is constant in beweging. Werknemers veranderen vaker van baan en hechten steeds meer waarde aan een prettige werkomgeving waar ze hun kwaliteiten en talenten kunnen ontwikkelen. Centraal hierbij staan de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’. Een loopbaancoach kan hierbij professionele ondersteuning bieden. Iemand die met je meedenkt en meekijkt naar wat je wilt bereiken in jou carrière en adviseert in hoe je jouw doelen gaat realiseren.

Wij bieden een landelijk dekkend netwerk van coaches in Nederland. Een professionele loopbaancoach is via Loopbaanhulp.nl binnen handbereik.

Voor loopbaancoaches

Loopbaanhulp.nl biedt loopbaancoaches de mogelijkheid om zich uitgebreid te presenteren aan potentiële klanten in hun regio. Interesse in een uitgebreide bedrijfsvermelding en dagelijks nieuwe aanvragen van potentiële klanten? Klik hier voor meer informatie.

Wat anderen over ons zeggen: