Over ons

Het verhaal achter Loopbaanhulp.nl

Over ons

Loopbaanhulp.nl is het landelijke platform voor al jouw loopbaanvraagstukken. Wij hebben als doel om iedereen het beste uit zijn of haar carrière haalt. Niet meer met tegenzin naar je werk, een baan die echt bij je past en waar je jezelf kunt doorontwikkelen. Maar ook bij burn-out klachten of na een langdurige pauze in je loopbaan, staan onze coaches in jouw regio voor je klaar.

Met de juiste loopbaancoach ga je ontdekken wat je echt wilt en wat het beste bij jou past. Op deze manier neem jij altijd de juiste beslissing voor het vervolg van jouw carrière.

Landelijk netwerk van gekwalificeerde coaches

Loopbaanhulp.nl (KvK: 55366325) heeft een samenwerking met Offerti B.V. (KvK: 50196049). Wij zijn in 2012 gestart met Loopbaanhulp.nl en hebben inmiddels duizenden loopbaanvraagstukken, naar alle tevredenheid, gekoppeld aan gekwalificeerde loopbaancoaches in Nederland. Momenteel zijn er meer dan 400 coaches bij ons netwerk aangesloten die aangesloten zijn diverse brancheorganisaties.

Wat doen we?

Wij bieden, samen met onze loopbaancoaches en trainers, hulp bij alle loopbaanvraagstukken. In heel Nederland hebben we ervaren loopbaancoaches beschikbaar die je direct kunnen helpen bij o.a. persoonlijk loopbaanadvies, sollicitatietrainingen, outplacement, re-integratie, burn-out coaching, studie- en beroepskeuzeadvies. Plaats vrijblijvend jouw aanvraag, ontvang binnen 24 uur reacties en vrijblijvende offertes van coaches, vergelijk en kies de loopbaancoach in jouw regio die het beste bij jou past.

Waarom loopbaancoaching belangrijk is

De arbeidsmarkt is constant in beweging. Werknemers veranderen vaker van baan en hechten steeds meer waarde aan een prettige werkomgeving waar ze hun kwaliteiten en talenten verder kunnen ontwikkelen. Centraal hierbij staan de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’. Een loopbaancoach biedt hierbij professionele ondersteuning. Iemand die met je meedenkt en meekijkt naar wat je wilt bereiken in jou carrière en adviseert in hoe je jouw doelen gaat realiseren.

Aandacht voor jouw carrière!

Vriendelijke groet,
Team Loopbaanhulp.nl

Start vergelijk

Loopbaancoaches vergelijken in jouw regio?

Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes. Gratis en vrijblijvend.
Start vergelijk

Waarom Loopbaanhulp.nl?

  • Gekwalificeerde loopbaancoaches
  • In heel Nederland werkzaam
  • Binnen 24 uur meerdere offertes
  • Vergelijk coaches en kies
  • 100% gratis en vrijblijvend

Loopbaanhulp.nl heeft een landelijke dekking van gekwalificeerde loopbaancoaches, die zijn aangesloten bij brancheorganisaties zoals:

Loopbaancoaches keurmerken

Vergelijk coaches

In jouw regio. Gratis en vrijblijvend.