Beroepskeuzeadvies

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze beroepskeuzeadviseurs reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en advies

Ja, ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Beroepskeuze; welk beroep past bij mij?

Een beroepskeuze maken is een belangrijk moment in je leven. Het is zeer richtinggevend voor je toekomst, want een groot deel van je leven breng je werkend door. Sta daarom goed stil bij de vraag: welk beroep past bij mij? Heb je twijfels? Schakel dan een beroepskeuzeadviseur in. Het inzicht en de ervaring van een beroepskeuzeadviseur ondersteunen je bij het vinden van een baan waar je passie ligt, waar je gelukkig van wordt en waar jouw talenten en kwaliteiten tot zijn recht komen.

Beroepskeuzeadviseur inschakelen?

Een beroepskeuzeadviseur gaat samen met jou onderzoeken waar je interesses liggen, waar je goed in bent (kwaliteiten en talenten) en waar je voldoening uit haalt. Welke beroepen passen hierbij? Wat houden ze in? Welk beroep blijkt echt iets voor jou te zijn? Je zult door de hulp van een beroepskeuzeadviseur nieuwe inzichten krijgen, waardoor het gemakkelijker wordt om het juiste beroep te kiezen. Dankzij ons landelijk netwerk met de beste beroepskeuzeadviseurs en loopbaancoaches van Nederland, zul je ongetwijfeld een geschikte beroepskeuzeadviseur bij jou in de buurt vinden.

Online beroepskeuzetesten

Wie online op zoek gaat naar een beroepskeuzetest heeft de keuze uit veel verschillende gratis en betaalde bronnen. Wanneer je kiest voor een online beroepskeuzetest is het belangrijk om te weten dat dergelijke testen een indicatie geven welke beroepen bij je passen en waar je interesses liggen. Een nadeel is dat online beroepentesten soms vage uitkomsten hebben waar jij jezelf niet in herkent. Uiteraard is het wel een goede start, maar met een beroepskeuzeadviseur kom je erachter waar je drijfveren liggen, waarom je voor bepaalde zaken passie hebt en welk beroep daar het beste bij past. Vaak zijn twee sessies met een beroepskeuzeadviseur al genoeg om tot nieuwe inzichten en een actieplan te komen om een baan te vinden waar jij gelukkig van wordt. Samen bepalen we de juiste koers voor jouw loopbaan.

Carrièreswitch en beroepskeuze

Jaren geleden lag het voor veel mensen al vroeg vast wat ze zouden worden. Had men een beroep gekozen, dan oefende men dat beroep het hele werkende leven uit. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden en wordt er niet raar opgekeken als je tussendoor van carrière wisselt. Ben je uitgekeken op je beroep? Een loopbaancoach of beroepskeuzeadviseur kunnen je ook helpen met het vinden van jouw nieuwe loopbaan bij een carrièreswitch. Lees hieronder de belangrijkste voordelen wanneer je een loopbaanprofessional inschakelt.

  • Nieuwe inzichten (wat kun je en wat past het beste bij je?)
  • Een baan vinden waar je plezier uithaalt en waar je interesses liggen
  • Betere en realistischer kijk op carrièrekansen
  • Meer zelfkennis en zelfvertrouwen
  • Overtuigend en onderscheidend solliciteren

Kom in contact met een beroepskeuzeadviseur

Stel jij jezelf vaak de vraag ‘Wat wil ik worden?’ of ‘Welk beroep past het beste bij mij?’ dan is het verstandig om eens een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen bij een van onze coaches in jouw regio. Ontdek waar je passie en interesses liggen, wat je talenten en kwaliteiten zijn en welk beroep daar het beste bij past. Onze beroepskeuzeadviseurs staan altijd voor u klaar! Neem gerust contact op met ons.

Neem contact op

Informatie aanvragen over beroepskeuzeadvies?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op