Ondernemerscoach nodig?

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze ondernemerscoaches reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en advies

Ja, ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Ondernemerscoaching voor (startende) ondernemers

Het ondernemerschap is leuk en spannend, maar er komt ook veel op je af en sommige zaken zijn lastig. Als ondernemer moet je namelijk van heel veel aspecten op de hoogte zijn en moet je ze, zeker als startende ondernemer, zelf uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan meer naamsbekendheid, het positioneren van jouw bedrijf, het werven van nieuwe klanten, de financiële administratie en het inrichten van bedrijfsprocessen. Zomaar een greep uit de taken waar je als ondernemer verantwoordelijk voor bent.

Een ondernemerscoach helpt je bij het creëren van een goede basis voor jouw bedrijf en bij het realiseren van verdere groei. Wil je graag in contact komen met een ondernemerscoach? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Samen bereik je meer

Of het nu een succesvolle sporter of een succesvol zakenman/zakenvrouw is, ze hebben altijd een ding gemeen; een coach. Door (tijdelijk) samen te werken met een ondernemerscoach krijg je andere inzichten, bedenk je samen oplossingen en ontdek je nieuwe groeimogelijkheden voor jouw bedrijf.

Herken jij je in de volgende situaties?

  • Ik zou graag meer klanten willen maar weet niet hoe ik ze kan bereiken.
  • Succesvol leren pitchen/presenteren vind ik lastig maar wil het graag leren.
  • Mijn bedrijf staat maar mijn naamsbekendheid wil ik graag vergroten.
  • Je werkt hard maar verdient niet genoeg om vrij te ondernemen.
  • Je vindt het lastig om jouw kwaliteiten over te brengen op de potentiële klant.
  • Je loopt tegen zaken aan waar je geen affiniteit (website bouwen, financiën, etc.) mee hebt, maar die wel belangrijk zijn en opgepakt moeten worden.

Neem dan contact met onze ondernemerscoach op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen gaan we bespreken waar je tegenaan loopt en hoe je dit kunt oplossen zodat je verder kunt groeien. Het zal je vaak verbazen dat de oplossing dichter bij is dan je op dit moment denkt.

Welke waarde heeft een ondernemerscoach jou?

Dat je als ondernemer de moeite hebt genomen om bovenstaand verhaal door te nemen zegt veel over je. Jij wilt dus daadwerkelijk groeien met jouw bedrijf door in contact te komen met een ondernemerscoach. Een prachtige eerste stap! Maar waarom een ondernemerscoach? Doordat een ondernemerscoach geen daadwerkelijk belang heeft bij jouw business en je een spiegel durft voor te houden krijg je veel zelfinzicht. Waar ben je echt goed en wat zou je beter kunnen overlaten om het beste uit jezelf en jouw bedrijf te halen. Zeer waardevolle informatie waar jij als ondernemer van groeit!

Neem contact op

Informatie aanvragen over ondernemerscoaching?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op