Collectief outplacement

1. Plaats jouw aanvraag via ons contactformulier
2. Onze outplacementbureaus reageren binnen 24 uur
3. Ontvang vrijblijvend informatie en advies

Ja, ik wil vrijblijvend persoonlijk advies

Je aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend

Collectief outplacement

In onzekere tijden kunnen er binnen een bedrijf of organisatie grote veranderingen plaatsvinden. Een drastische reorganisatie door financiële problemen binnen een bedrijf kan leiden tot meerdere ontslagen en een collectief outplacement. Met een collectief outplacement zorgt een outplacementbureau voor advisering en begeleiding van de werknemers en neemt alle zorgen van de werkgever uit handen. Via ons landelijk netwerk heb je direct meerdere outplacementbureaus die je gratis kunt vergelijken. Vul hiernaast ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Begeleiding naar een nieuwe baan

Iemand ontslag geven is net zo zwaar als zelf ontslag krijgen. Geen enkele werkgever wil dat goede werknemers het bedrijf verlaten, maar soms is er simpelweg geen andere keuze. Het is daarom goed om te weten dat werkgevers outplacement kunnen aanbieden zodat de werknemers met professionele begeleiding op zoek gaan naar een nieuwe baan.

Stel outplacement niet te lang uit

Als werkgever weet je al in een vroeg stadium hoe jouw bedrijf ervoor staat en of er ontslagen dreigen te vallen. Zorg dan dat je in een vroeg stadium open en eerlijk bent naar jouw werknemers en start een collectief outplacementtraject. Ondanks het slechte nieuws is er dan meer begrip voorde situatie en wordt het collectief outplacementtraject gezien als meedenkend en oplossingsgericht. Wacht er dus niet te lang mee en zoek een geschikt outplacementbureau in de regio via Loopbaanhulp.nl.

Voordelen van collectief outplacement

Naast dat je de werknemers de gelegenheid geeft om onder professionele begeleiding een nieuwe baan te vinden heeft collectief outplacement nog meer voordelen. We hebben deze hieronder voor je geformuleerd.

  • Informatiebijeenkomst van het outplacementbureau voor uw werknemers
  • Professionele begeleiding van een ervaren loopbaancoach
  • Iedere werknemer krijgt een persoonlijke coach
  • Outplacementtraject op maat gemaakt
  • Onderzoek naar mogelijkheden per werknemer
  • Advies en begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure
  • Nazorg nadat een baan gevonden is

Zoals hierboven is beschreven zijn er veel redenen om te kiezen voor collectief outplacement. Wacht dus niet te lang en betrek in een vroeg stadium een outplacementbureau bij u in de regio via Loopbaanhulp.nl.

Neem contact op

Informatie aanvragen over outplacement?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op