Op zoek naar een job in de medische wereld? Co2Work helpt je eraan!

Een job in de medische wereld, het kan een heuse zoektocht worden. Maar wanneer je het juiste wervingsbureau achter je hebt staan, wordt een job vinden een fluitje van een cent!

Het medisch recruitmentbureau achter jou

Wanneer je op zoek bent naar een eerste job in een sector die misschien niet zo voor de hand ligt, is het fijn dat je op wat extra hulp kan rekenen. Co2Work is een medisch recruitmentbureau gespecialiseerd in onder andere bedrijfsartsen. Zij hebben al enige tijd ervaring in het selecteren en aanwerven van mensen voor grote organisaties. Wanneer je op zoek bent naar een job in die sector, kan je solliciteren bij hen en dan word je opgenomen in hun wervingsbestand. Wanneer er een job vrijkomt die bij jou past, kan je in het selectiebestand terechtkomen.

Medische vacatures

Als je op hun website Co2work.nl een kijkje gaat nemen, kan je al heel wat vacatures vinden. Vooral vacatures voor bedrijfsartsen springen eruit. Wanneer je er eentje denkt gevonden te hebben dat bij jou past, kan je voor die specifieke vacature solliciteren. Wanneer de professionals van het bedrijf denken dat jij bij het profiel past dat de opdrachtgever nodig heeft, word je automatisch uitgenodigd voor de verdere selectieprocedure. De eerste stap naar een nieuwe job is dan alvast gezet!

Van Young professionals tot directie

Iedere medische professional kan solliciteren voor de vacatures bij Co2Work. Starters met geen of amper ervaring worden begeleid en bijgestaan, maar evengoed kunnen mensen met al heel wat ervaring solliciteren. Denk maar aan kaderfuncties, directieposten enz. Ook echte specialisten met een bepaalde specifieke ervaring, kennis en skills kunnen solliciteren en begeleid worden. Co2work wil iedereen de kans geven om dankzij hen aan de job van hun leven te geraken!

Plaats jouw aanvraag

Vergelijk gratis loopbaancoaches in jouw regio

Binnen 24 uur offertes. Vergelijk en kies de beste coach.
Plaats jouw aanvraag